Lush.hr i Charity pot: Znaj znanje na Lush proizvodima

Suradnja s Lush Croatia dovela je do realizacije projekta Charity pot. Riječ je o inicijativi koja na površinu dovodi akcije kojima se medijski porstor nešto manje bavi, i/ili one koje većina dobročinitelja predvidi – kako stoji na njihovim internetskim stranicama.

“Charity Pot nije samo divan proizvod, ovo je i pionirski projekt koji izaziva ustaljene načine darivanja u dobrotvorne svrhe jer podršku daje organizacijama i inicijativama koje većina dobročinitelja previđa. Kroz Charity Pot financirali smo male neprofitne udruge koje funkcioniraju ili na volonterskoj bazi ili imaju izrazito mala financijska sredstva i godišnje prihode, a koje djeluju na područjima zaštitie okoliša, ljudskih prava i zaštite životinja.”

Pazi sad: divni su i kako vode brigu o relevatnim temama!

Lush Croatia odlučio je tako pomoći našoj maloj velikoj inicijativi koja se bori za ženska reproduktivna prava. Vjerujemo da će poularan brand kao što je Lush povećati našu vidljivost i omogućiti da naše ideje dopru do većeg broja ljudi.

Ujedno, dio zarade od prodanih artikala koji na sebi nose oznaku Znaj znanje ide u našu blagajnu namijenjenu organiziranju tribina i edukacija na kojima ćete imati priliku uživo čuti čime se bavimo, upitati nas sve što vas zanima, i naravno, prodiskutirati skupa s nama o ženskim reproduktivnim pravima.

Bravo Lush, bravo Znaj znanje!

Untitled

Više info na: Lush.hr

Komentari

comments